четвер, 19 серпня 2010 13:56

Герман пояснила, як Янукович отримує інформацію

Герман пояснила, як Янукович отримує інформацію

Президенту Віктору Януковичу доступні всі можливі джерела інформації, включаючи сучасні інтернет-системи.

Про це в інтерв"ю Лізі розповіла заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман.

"Президент - найбільш поінформована людина у країні. У нього є всі можливі джерела інформації. І всі йому доступні", - заявила вона, відповідаючи на запитання про те, які в Януковича основні джерела новин.

"Відкрию таємницю - він (президент) по скайпу спілкується зі старшим сином (Олександром Януковичем). Ну а відповідь президента блогерам ви, напевно, читали", - зазначила Герман.

Вона також розповіла, як з'явилася ідея відповіді Януковича блогерам.

"Щоранку ми обговорюємо з президентом найбільш резонансні публікації. У цей ранок Віктор Федорович звернув увагу на інформацію, де йшлося про те, що блогери масово просяться на допит", - згадала Герман.

"Ось куди вони найменше повинні прагнути, - сказав президент, - так це на допит". Сказав і закрив папку з моніторингом. А потім каже: "Я хотів би їм це сказати". Так виникло рішення надиктувати відповідь блогерам", - пояснила вона.

На запитання, хто допомагає Януковичу готувати тексти виступів і звернень, вона відповіла лише: "У президента є адміністрація".

Крім того, на запитання, чому на сайті глави держави немає сторінки першої леді Людмили Янукович, хоча б біографії - тоді як у Катерини Ющенко сторінка була, у Мішель Обами й Світлани Медведєвої - є, Герман заявила: "Мати чи не мати таку сторінку - це вибір самої першої леді".

"Родина президента - найдорожче, що в нього є. І в нас прийнято глибоко поважати право родини президента самостійно вибирати лінію й стиль поведінки", - сказала вона, коментуючи те, що дружина Януковича Людмила практично не бере участі в офіційних "президентських" заходах, як того вимагає протокол.

Раніше прес-секретар екс-президента Віктора Ющенка Ірина Ваннікова заявила, що Януковичу блокують доступ до інформації. Водночас прес-секретар глави держави Денис Іванеско категорично спростував її заяву, зазначивши що глава держави отримує повний доступ до інформації.

Зараз ви читаєте новину «Герман пояснила, як Янукович отримує інформацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути