Ексклюзиви
пʼятниця, 15 жовтня 2010 10:29

Герман потрапила до Феофанії з інфарктом

Герман потрапила до Феофанії з інфарктом
Заступник глави Адміністрації президента України Ганна Герман госпіталізована до клінічної лікарні "Феофанія".

Про це повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в Партії регіонів.

За словами співрозмовника агентства, вона відчула себе погано, знаходячись вдома в ніч з середи на четвер, після чого її госпіталізували. При цьому співбесідник не уточнив діагноз Герман.

Проте, як пише Українська правда з посиланням на власні джерела, Герман госпіталізована до Феофанії з діагнозом інфаркт. Вночі Герман було зроблено операцію.

Зараз її стан оцінюється як стабільний, додав співрозмовник Інтерфаксу. За його словами, стан здоров'я Герман не дуже критичний, тому через кілька днів вона зможе вийти на роботу.

Як повідомляла Gazeta.ua, Ганні Герман стало погано під час прямого ефіру програми "Шустер Live". Оператори показали, як Герман cпирається ліктями на коліна, прикриваючи голову руками. Телеведучий Савік Шустер призупинив програму. До Герман підійшов Петро Порошенко і запитав, як вона почувається. При цьому заступник глави АП виглядала безпорадною і розгубленою. Порошенко під руку вивів її зі студії. За ними вийшла і група медиків. За кілька хвилин до студії повернувся тільки Порошенко і повідомив, що у Герман проблеми з тиском.
Зараз ви читаєте новину «Герман потрапила до Феофанії з інфарктом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути