вівторок, 15 лютого 2011 12:27

Герман обіцяє, що Янукович зробить те, що обіцяв

Герман обіцяє, що Янукович зробить те, що обіцяв

Заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман запевняє, що національні проекти озвучені президентом Віктором Януковичем будуть доведені до кінця.

Про це вона сказала під час наради з питань реалізації національного проекту "Відкритий світ".

"Ви знаєте, наскільки президент Віктор Янукович звик тримати слово і діло, наскільки він не любить ілюзій, які видають за реалії", - заявила заступник Льовочкіна.

При цьому вона висловила стурбованість з ситуацією в сільських школах, де часто немає ні доступу до Інтернету, ні комп'ютерів.

Ганна Герман також побажала ініціаторам проекту зробити все для забезпечення насамперед сільських шкіл комп'ютерами та Інтернетом, а також підготувати висококваліфікованих фахівців у сфері IT-технологій.

"Я знаю, що вас чекає, а ще більше я знаю, що вас чекає, якщо ви цього не зробите ... Тому що при цій владі так не буває, що, мовляв, пустив якусь ілюзорну ідею кудись у повітря , пограв нею, як з "Лікарнею майбутнього" або "Мистецькому арсеналу" або ще чим-то й забув ... Тут так не буває, тут справу треба доводити до кінця ", - резюмувала заступник глави АП.

Раніше на Банковій оголосили про низку національних проектів. Серед них, зокрема побудова LNG терміналу (терміналу з переробки скрапленого газу - Ред.). На думку представників влади його реалізація дозволить знизити залежність України від Росії та здешевити вартість блакитного палива.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Герман обіцяє, що Янукович зробить те, що обіцяв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути