середа, 04 серпня 2010 13:49

Герман натякнула, що заяви Лужкова ще принципово оцінять

Герман натякнула, що заяви Лужкова ще принципово оцінять

Заяви мера Москви Юрія Лужкова щодо територіальної цілісності Криму мають бути принципово оцінені.

Про це заявила заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман, коментуючи висловлювання письменника Юрія Андруховича щодо можливого від"єднання від України Донбасу, повідомляє ВВС.

"Я завжди вважала, що змагатися треба позитивом. Треба більше говорити з людьми, треба йти на Схід, треба поширювати українську ідею. Треба дуже тяжко працювати", - сказала Герман.

"Звідки б не надходили такі заяви, чи вони надходять від Андруховича, чи вони надходять від Лужкова, вони повинні бути оцінені з однаковою принциповістю", - заявила заступник глави адміністрації президента.

Нагадаємо, що московський градоначальник заявляв, що Росія повинна зберегти Севастополь як свою військово-морську базу, а також зробити все можливе для повернення міста до складу Росії.

25 липня мер Москви в Севастополі взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Військово-морського флоту РФ і заявив, що його позиція щодо Севастополя залишається незмінною.

Лужков був з неофіційним візитом у Києві 9 липня цього року, щоб особисто привітати Януковича з 60 - річчям.

При президенті Вікторі Ющенку СБУ заборонила в"їзд Лужкову в Україну через висловлювання про Севастополь. Після обрання президентом Януковича заборону на в'їзд Лужкова скасували.

Зараз ви читаєте новину «Герман натякнула, що заяви Лужкова ще принципово оцінять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути