четвер, 29 липня 2010 09:57

Джарти їде до Лужкова з візитом у відповідь

Джарти їде до Лужкова з візитом у відповідь

Делегація Ради міністрів Автономної Республіки Крим на чолі з Головою уряду автономії Василем Джарти відвідає Москву на запрошення мера столиці Росії Юрія Лужкова, повідомляє "Контекст Крым".

Про це Джарти заявив на першій офіційній зустрічі з новим генеральним консулом Росії в Сімферополі Володимиром Андрєєвим.

"Найближчим часом ми плануватимемо поїздку до Москви. Ми домовилися з мером Юрієм Лужковим, і, думаю, наприкінці вересня делегація відвідає Москву з візитом у відповідь", - відзначив кримський прем"єр.

При цьому глава уряду автономії повідомив, що для Криму пріоритетними напрямами економічної співпраці з Росією є енергетика, транспортна сфера, сільське господарство і туризм.

Джарти висловив припущення, що на зустрічі в Москві кримське керівництво обговорить з російськими колегами перспективи кримських курортів.

У свою чергу, Андрєєв відзначив, що "отримав чіткі та енергійні вказівки в повній мірі сприяти розвитку російсько-українських відносин і зміцненню багатопланових та активних зв"язків Криму і Росії".

Нагадаємо, 26 липня мер російської столиці Юрій Лужков на зустрічі з керівниками парламенту та уряду Криму повідомив, що мерія Москви, якій належать чотири здравниці в Криму, придбала п"яту санаторно-курортну установу і готова продовжувати інвестувати в рекреаційний комплекс Криму.

Зараз ви читаєте новину «Джарти їде до Лужкова з візитом у відповідь ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути