Ексклюзиви
середа, 07 вересня 2011 17:04

Герман: інформація про плагіат книги Януковича - проплачена провокація

Герман: інформація про плагіат книги Януковича - проплачена провокація

Радник президента Ганна Герман вважає інформацію про плагіат книги Віктора Януковича проплаченою провокацією.

Про це вона написала у своєму блозі на "Українській правді".

"Підтвердженням цього є той факт, що жодне, підкреслюю – жодне! – з докладних спростувань експерта абсурдності звинувачень по кожному абзацу т.зв. "розслідування", виставленого на "УП", цим виданням передруковано не було. Я роблю такий висновок, виходячи ще й з того, що тепер головний удар спрямовано проти мене", - наголосила Герман.

"Хочу сказати з цього приводу, що ми це вже проходили, і неодноразово. Тому великі гроші, затрачені на цю аферу, викинуті на вітер...", - додала вона.

Радник президента вважає, що "перевага провокації – у її повній безсоромності, точніше – відсутності будь-якої моралі у її організаторів, а її слабкість – у скороминучості".

"І посилання на те, що "качку" з "УП" передрукували закордонні ЗМІ, мене лише вкотре переконує у тому, що на цю спецоперацію кинуті серйозні сили. А як дехто уміє розповсюджувати дезінформацію і які кошти виділяє на це – відомо добре", - сказала радник президента.

Нагадаємо, що нещодавно зявилася інформація, що книга Януковича "Opportunity Ukraine" є плагіатом, де під підписом президента видані не тільки чужі ідеї, а скомпільовані цілі абзаци з текстів, які раніше виходили під підписом різних людей. Виявилося, що книга Януковича містить численні дослівні передруки інших авторів без ніякого посилання на першоджерело.

Зараз ви читаєте новину «Герман: інформація про плагіат книги Януковича - проплачена провокація». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути