Ексклюзиви
вівторок, 16 серпня 2011 13:18

Янукович написав для світу книгу "Україна - країна можливостей"

Янукович написав для світу книгу "Україна - країна можливостей"

У серпні нинішнього року у видавництві "Манделбаум Верлаг" у Відні вийде книга президента України Віктора Януковича "Україна - країна можливостей".

Про це в інтерв'ю "Обозревателю" заявив сам Янукович.

"Я почав писати її ще в опозиції, закінчив ось тепер - у відпустці. Скажу відразу, мені хотілося, щоб цю книгу прочитали, в першу чергу, за межами України. Тому я звернувся з пропозицією надрукувати мою книгу до низки міжнародних видавництв", - пояснив глава держави.

За його словами, книга виходить англійською мовою, а найближчим часом буде опублікована німецькою, українською, російською.

"Чому я вирішив написати цю книгу? ... Я подумав: а що світ знає про Україну, про мою країну, Батьківщину? Невже так і судитимуть про нас, про Україну та українців, за цими чварами, скандалами і політичними війнами? Хіба в такій країні ми насправді живемо? Хіба тільки на це здатні українці?" - запитав Янукович.

Політик запевнив, що прагнув чесно і неупереджено викласти свою позицію як президента Україні, громадянина, патріота з найгостріших і насущних проблем - про шляхи розвитку та вибору України, про її місце в світі та її відповідальність за цей світ.

"На жаль, Україна ще так мало відома в Європі і в світі, і тому багато хто навіть не здогадується про те, що наша країна - ймовірно, одне з кращих місць для інвестицій у сучасному світі. Як президент, я хотів донести правду про це до максимального числа європейців, американців і канадців", - уточнив Янукович, додавши, що сподівається, що його книга допоможе вирішити інвестиційне завдання України.

Зараз ви читаєте новину «Янукович написав для світу книгу "Україна - країна можливостей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути