понеділок, 23 січня 2012 18:59

Герман: Бажаю опозиції не пересваритись, але ПР все одно переможе

Герман: Бажаю опозиції не пересваритись, але ПР все одно переможе

Радник президента України Ганна Герман переконана у тому, що Партія регіонів у будь-якому випадку переможе на парламентських виборах у 2012 році. Разом з тим, вона побажала успіху й об'єднаній опозиції.

Про це Герман заявила у коментарі Gazeta.ua, відповідаючи на запитання про те, чи підписана учора опозиційними партіями Угода про спільні дії вплине на хід виборів до Верховної Ради.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Опозиційна Угода: скинути Януковича і взяти більшість у Раді

"Бажаю, щоб їхнє об'єднання було не тільки на папері. Бажаю їм не пересваритись, адже чим в Україні менше сварок, як між опозицію, так і в середовищі владної команди, чим менше непорозумінь, тим краще для України", - пояснила політик.

На уточнювальне запитання про те, чи немає у неї підозр щодо того, що опозиція може розсваритись ще до виборів, Герман відповіла: "Я ніколи нікого ні в чому не підозрюю. Я лише бажаю всім працювати для народу, думати про Україну і по-менше сваритись".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "регіонах" не вірять, що опозиції вдасться створити єдиний список на округах

За її словами, вона хоче тільки одного: щоб ці вибори були прозорими, чесними, і щоб кожний мав шанс бути обраним.

"Я переконана, що обирати будуть люди. А люди добре бачать, хто що робить, і хто чого вартий. Найголовніше тут - зробити процес під час виборів вільним і прозорим. А все решта повинне вирішити українське суспільство", - відзначила Герман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів звинуватила Яценюка у майбутньому троцькізмі і політичних чистках

Радник Віктора Януковича запевнила, що представники Партії регіонів погодяться з будь-якою думкою, будь-яким вибором українського суспільства, "як люди, які переконані, що влада в Україні належить народу".

Водночас на зауваження про те, що в опозиції обіцяють, що у новому парламенті одним з найперших питань буде оголошення імпічменту Януковичу, Герман сказала: "В Україні є добра приказка: "Не кажи "гоп", поки не перескочиш".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У наступній ВР першим питанням буде імпічмент Януковича - Тягнибок

Зараз ви читаєте новину «Герман: Бажаю опозиції не пересваритись, але ПР все одно переможе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути