Ексклюзиви
понеділок, 24 вересня 2012 10:27

Спецтема: Закон про наклеп

Геращенко: Закон про наклеп буде скасовано демократичною більшістю

Геращенко: Закон про наклеп буде скасовано демократичною більшістю
Ірина Геращенко запевняє, що закон про наклеп буде скасовано демократичною більшістю.Фото: tsn.ua

Закон про наклеп було штучно вкинуто для збудження журналістського середовища і суспільства в розпал виборчої кампанії для того, щоб відволікти увагу громади від інших вразливих тем.

Про це в ефірі "Республіка з Анною Безулик" на 5 каналі розповіла народний депутат України, представник партії "УДАР" Ірина Геращенко, повідомляє прес-служба партії.

"В результаті вже тиждень на ток-шоу, у ЗМІ обговорюється цей недолугий законопроект, який насправді мали б повернути автору на доопрацювання під час першого читання, настільки він непрофесійний. А в цей час поза увагою журналістів і суспільства залишаються інші значимі речі, зокрема, порушення в ході виборчої кампанії", – заявила політик.

Коментуючи слова радника президента Ганни Герман, що глава держави не підпише закон у його нинішньому вигляді, Геращенко нагадала, що такі самі обіцянки звучали від радників Януковича і від спікера Литвина й під час прийняття мовного закону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закон про наклеп владі не допоможе - журналісти

"Думаю, мало в кого є довіра до цих слів. Навіщо спочатку ПР, КПУ і партія Литвина в повному складі голосували за цей закон, аби потім розповідати, як він не буде прийнятий і підписаний президентом", - вважає представник "УДАРу".

"Але в новому парламенті демократичною більшістю цей і інші подібні непрофесійні і репресивні, або відверто лобістські закони буде скасовано", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада Януковича поводиться так, ніби приїхала на танках - Портников

Геращенко закликала представників ЗМІ на знак протесту проти голосування по мовному закону бодай один день не показувати в ефірі і на шпальтах газет ті партії, що підтримали цей антижурналістський закон.

Зараз ви читаєте новину «Геращенко: Закон про наклеп буде скасовано демократичною більшістю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути