Ексклюзиви
пʼятниця, 28 січня 2011 12:16

Генпрокуратура заарештувала майно Луценка

Генпрокуратура заарештувала майно Луценка

Екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко та три його співробітники нанесли державі збитки у розмірі понад 970 тис. грн. З метою їх відшкодування на майно обвинувачених накладено арешт.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Зокрема, у повідомленні йдеться про те, що закінчено досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням колишнього Міністра внутрішніх справ України та трьох співробітників цього міністерства.

26 січня Луценку пред'явлено остаточне обвинувачення у вчиненні злочинів, які полягають у "заволодінні державним майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб", у "перевищенні службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки".

Крім того, Луценка обвинувачують у зловживанні владою і службовим становищем, що заподіяло істотну шкоду охоронюваним законом правам громадян вчинене працівником правоохоронного органу.

Встановлені досудовим слідством збитки державі становлять понад 970 тис. грн. З метою їх відшкодування на майно обвинувачених накладено арешт.

Обвинуваченим оголошено про закінчення досудового слідства та надано для ознайомлення матеріали кримінальної справи.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура заарештувала майно Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути