Ексклюзиви
понеділок, 21 лютого 2011 15:52

Генпрокуратура розібралася зі справою Тимошенко

Генпрокуратура розібралася зі справою Тимошенко

Слідчі об'єднали дві кримінальні справи проти Юлії Тимошенко в одну, висунули нове обвинувачення, завершили досудове слідство і передали їй матеріали для ознайомлення.

Про це екс-прем'єр розповіла журналістам після чергового допиту у Генпрокуратурі.

"Усе, що у них було по сплаті пенсій і спеціалізованих машинах для сільської медицини, вони об'єднали справу, вже втретє висунули мені обвинувачення по пенсіях, і вдруге – по машинах сільської медицини", - сказала вона.

За словами лідера опозиції, через дві години після початку допиту було оголошено про завершення досудового слідства проти неї.

"Після пред'явлення об'єднаного обвинувачення вони за дві години пред'явили експертизи, допитали, висунули обвинувачення і тут же закрили досудове слідство", - повідомила екс-прем'єр-міністр.

За словами Тимошенко, "більше в світі ніде таких прикладів немає, щоб за дві години проводили всі слідчі дії і зразу закривали досудове слідство і пред'являли матеріали для ознайомлення".

"Це свідчить про те, що судити будуть сталінськими "трійками", - вважає вона.

Тимошенко також повідомила, що, згідно з матеріалами справи, Інститут держави і права ім. Корецького відмовив Генпрокуратурі у проведенні експертизи.

"Вони не захотіли освячувати їхню махрову неправду і не захотіли брати участь у політичних репресіях. Приємно, що не всіх в нашій країні можна зламати", - зазначила вона і подякувала співробітникам цього інституту.

За словами Тимошенко, слідчі поки не надали їй графік ознайомлення з матеріалами об'єднаної справи.

"Я думаю, що для цього у них буде окремий виклик до прокуратури", - припустила вона.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура розібралася зі справою Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути