середа, 02 лютого 2011 15:19

Генпрокуратура повторно взяла з Тимошенко підписку про невиїзд

Генпрокуратура повторно взяла з Тимошенко підписку про невиїзд

З лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко повторно взяли підписку про невиїзд.

Про це вона заявила в інтерв'ю журналістам після виходу з головного слідчого управління Генпрокуратури.

За її словами, ніяких слідчих дій сьогодні не проводили.

"Сьогоднішній виклик до прокуратури був банальною профанацією і провокацією, яка повинна була стати основою для недопуску до Брюсселя, тому що ніяких слідчих дій сьогодні не проводилося і єдине, що робили - це пред'явили мені другу підписку про невиїзд з того місця, де я проживаю", - підкреслила лідер опозиції.

Вона назвала безглуздими такі дії ГПУ.

"Я думаю: навіщо взагалі видавати одній людині дві підписки про невиїзд? Це як двічі розстріляний. Можна двічі розстріляти? Думаю, що ні. Також і два рази заборонити виїжджати - просто безглуздо ... Все це виглядає принизливо, і якщо б не було так сумно, було б смішно. Все це виглядає для Генпрокуратури просто абсурдно ", - сказала вона.

На питання, чим пояснив слідчий необхідність взяття повторної підписки про невиїзд, Тимошенко сказала: "Чим він пояснив? Він сказав, що у закону щодо цього є двояке бачення ... З його точки зору, якщо він видав другу підписку - це можна робити ... слідчому просто потрібно проінформувати президента Віктора Януковича. Вони ховають очі".

Юлія Тимошенко також з іронією припустила, що наступного разу, коли її запросять до Генпрокуратури, з неї візьмуть третю і четверту підписки про невиїзд.

"Їм вже нічого далі робити - вони зайшли в такий глухий кут, з якого я для Генеральної прокуратури і для Януковича вже просто не бачу виходу", - сказала політик.

Вона в черговий раз заявила, що всі кримінальні справи стосовно неї-профанація.

"Злочинів, як вони і самі прийшли до висновку, там ніяких немає ... Я не знаю, як далі буде рухатися прокуратура і що далі буде робити Янукович", - сказала Тимошенко.

Нагадаємо, що з Тимошенко перебуває на підписці про невиїзд. Щодо екс-прем'єра порушено дві кримінальні справи.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура повторно взяла з Тимошенко підписку про невиїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути