Ексклюзиви
пʼятниця, 26 листопада 2010 14:39

Генпрокуратура перетворює справу Луценка на найсмішніше шоу "95 кварталу" - Москаль

Генпрокуратура перетворює справу Луценка на найсмішніше шоу "95 кварталу" - Москаль

Генпрокуратура розуміє сміховинність і притягненість за вуха звинувачень про злочинну групу, яка розкрадала бюджет шляхом неправильно нарахованого стажу водієві Луценка.

Про це заявив нардеп Генадій Москаль, повідомляє прес-служба "Народної Самооборони"

"Тому вони шукають інші епізоди, які можна було б пред'явити Луценку", - додав він.

За словами Геннадія Москаля, під час цих пошуків МВС і ГПУ нарешті знайшли "центр корупції та організованої злочинності на чолі з Луценком"

Як пояснив нардеп, мова йде про святкування Дня міліці у 2009 року, яке на думку ГПУ було незаконно організоване Луценко

"Сьогодні на п'ятигодинний допит в ГПУ до слідчого в особливо важливих справах був викликаний колишній працівник МВС, який відповідав за переговори із колективом "95 кварталу" щодо їх виступу на святковому концерті. Очікується, що на наступному тижні до Генпрокуратури викличуть і сам колектив "95 кварталу" для дачі показів про злочинний зговір із Луценком в ході проведення Дня міліції у 2009 році. Керівництво МВС і спецгрупа ГПУ прямим курсом йдуть до того, щоб справу Луценка перетворити в найсмішніше шоу "95 кварталу", — вважає Геннадій Москаль.

"Виникає ще одне питання: а де буде пан Могильов святкувати День міліції в цьому році? Невже в підвалі МВС? Адже днями він розірвав договір оренди палацу "Україна", який був укладений для проведення свята цього року. І невже святкування відбудеться в умовах суворої таємності, де на святі буде присутній сам Могильов і група макіївських однодумців міністра, які будуть святкувати перемогу над міліцією України?", — запитує депутат.

Нагадаємо, що Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Його звинувачують у розкраданні бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура перетворює справу Луценка на найсмішніше шоу "95 кварталу" - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути