четвер, 28 жовтня 2010 10:11

Ганна Герман в реанімації писала про захист демократії

Ганна Герман в реанімації писала про захист демократії

Заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман, яка 14 жовтня потрапила до лікарні у Феофанії з серцевим нападом, пішла на поправку. Як повідомила по телефону Ганна Миколаївна, у вівторок її перевели з реанімації до звичайної палати.

"Лікарі спрацювали професійно, я їм дуже вдячна. Збираюся скоро вийти на роботу. Зараз пишу на комп'ютері лист про захист демократії. Я писала навіть в реанімації, як тільки відійшла від наркозу. Лікарі не заперечували, мовляв, все, чого хоче одужуюча людина, йде їй на користь. Вже поступово встаю на ноги", - розповіла Герман.

Нагадаємо: вона відчула себе погано в ніч на 14 жовтня, після чого її госпіталізували. Ганна Миколаївна повідомила, що в лікарні їй поставили діагноз "обширний інфаркт". Рахунок йшов на хвилини, ще півгодини без меддопомоги - і наслідки могли бути сумними, стверджує Герман. На щастя, "швидка" встигла вчасно.

Як раніше повідомлялося, ВІП-пацієнтці робили стентування - кардіохірургічну операцію без розтину грудної клітки. Стент - це тонка металева трубочка, яка вводиться в уражену судину і розширює її, відновлюючи кровопостачання серця. Повне одужання після такої операції займає не менше місяця.

Причинами напасті, що звалилася на неї, Герман назвала нервову напружену роботу і, як наслідок, - перевтома.

"Та й вік, напевно", - додала вона.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Ганна Герман в реанімації писала про захист демократії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути