четвер, 21 червня 2018 13:48

Французькі палаци, Венеція та Ніагарський водоспад: як проходять літні канікули політиків

Французькі палаци, Венеція та Ніагарський водоспад: як проходять літні канікули політиків
Частина українських політиків вже влаштувала собі відпочинок. Фото: Ofir Tours

За 20 днів літа українські політики встигли побувати у Франції, США, Португалії та Канаді.

Gazeta.ua зробила підбірку з Instagram-акаунтів політичних діячів, які вже влаштували собі відпустки.

Нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Олександр Черненко годував оленя в Канаді. Також встиг побувати біля Ніагарського водоспаду та Стіни плачу в Єрусалимі.

Нардеп від "Батьківщини" Альона Шкрум їздила разом зі спікером Верховної Ради Андрієм Парубієм до Франції. Там провели зустріч з Головою Національних Зборів Франсуа де Ружі. Говорили про санкції, безпеку, регіональне співробітництво та спільні культурні ініціативи.

Окрім політичної діяльності, нардеп відвідувала французькі кафе та зробила селфі у будівлі сенату Франції. Травневі світа провела в Індонезії.

Робочий ранок у Парижі)

Публикация от Alyona Shkrum (@happyukrainian)

Нардеп Мустафа Найєм поділився у мережі фото будинків з шведського Стокгольма. Під фото розповів романтичну історію місточка між будівлями, яку переклав сам.

Трогательная история. Стокгольм. Эти два здания на берегу протока, соединяющего озеро Меларен с Балтийским морем, были построены в начале XI века с разницей в одиннадцать лет. Почти четверть столетия они простояли рядом, не будучи связанными и не сообщаясь, пока в одном из них не поселился портной Нильсон, а в другом - строгий купец со своей дочерью Иде. История этого балкончика сохранилась в городских летописях и теперь описана на небольшой табличке у входа в бывшую мастерскую. (за стиль сорри, переводил наспех, как мог). . . "Дорогая Иде, стало очень тяжело. Уже который день не спускаюсь в мастерскую, работа стоит, а вместе с ней и вся жизнь. Невозможно и утомительно проживать эти непрекращающиеся светлые ночи в ожидании, когда ты снова дашь о себе знать - напишешь или передашь горничной несколько пусть даже ничего не значащих слов, от которых снова захочется проснуться, жить и работать. Иногда мне хочется самому оборвать эту тишину, дерзко постучаться в двери твоего отца и, притворившись курьером, по ошибке передать тебе букет ландышей. Хочу, но не решаюсь. И дело не в робости и даже не в гордости. В конце концов, от невыносимой боли ожидания в наше век не мрут. Но ещё больше, чем ожидания я боюсь оказаться лишним и навязать свое общество насильно. Я знаю, что жизнь твоя не легка, ты много трудишься и нет времени на пустые разговоры или письма скромному портному. Да и прав на тебя у меня нет совершенно никаких. Но, клянусь всеми святыми, если я ошибаюсь, и ты также ждешь и не решаешься, как и я, и в тебе зияет такая же пустота, дай знать, и я обещаю - наши дома будут связаны навсегда. Если же я прав, и больше нас нет, молчи, - холодные стены тишины не заметят" Что было потом, на табличке не написано. Но мостик связывает дома уже который век))

Публикация от Mustafa Nayyem (@mefimus)

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков протягом тижня викладав в Instagram фотографії з Італії. Відпочивав у Венеції. На фото — різнокольорові будинки, комахи та багато води.


Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов позаминулого тижня виклав фото біля паркану Білого дому у Вашингтоні, США.


Наступну фотографію у вуличному кафе підписав "хоч і п'ятниця, але я вже з огірком! :) Важкий тиждень, але легкі будуть на пенсії". Місце, де зробив фото, не вказав.

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко виклав фото з Хмельницького. На світлині нардеп стоїть у пшеничному полі. "Хмельниччина - неймовірної краси край!" - зазначив під фотографією.

Хмельниччина - неймовірної краси край!

Публикация от Олег Ляшко (@liashko)

На іншій світлині Ляшко із дружиною Росітою та французьким бульдогом.

Всім гарних вихідних 😊

Публикация от Олег Ляшко (@liashko)

Раніше, у ЗМІ оприлюднили фото Юрія Луценка, який з родиною поїхав до італійського міста Комо. Прес-секретар генпрокурора повідомила, що Луценки в Італії на вихідні відзначали 30-ту річницю свого весілля.

Зараз ви читаєте новину «Французькі палаци, Венеція та Ніагарський водоспад: як проходять літні канікули політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути