четвер, 22 жовтня 2009 11:17

Фракція БЮТ виключила відступника Омельченка

Фракція БЮТ виключила відступника Омельченка
Фракція Блоку Юлії Тимошенко на своєму засіданні ухвалила рішення про виключення народного депутата України Григорія Омельченка із складу фракції.

Про це повідомив в інтерв"ю журналістам народний депутат України Сергій Міщенко (фракція БЮТ).

За його словами, за дане рішення фракція проголосувала одноголосно.

Він зазначив, що одна із причин виключення Омельченка полягає в тому, що він сам вийшов із партії "Батьківщина" і "цим самим показав, що він не хоче бути в партії, і не хоче бути у фракції".

Міщенко підкреслив, що фракція не могла залишити у своєму складі Омельченка після його заяв щодо ситуації навколо "Артеку".

За його словами, тоді б це означало, що "фракція БЮТ сумнівається в тих трьох депутатах" від фракції БЮТ, які називаються в ЗМІ нібито причетними до скандалу щодо розбещення неповнолітніх.

На уточнююче запитання щодо того, чи не сумнівається фракція вже зараз в тому, що ці депутати не причетні до даної ситуації?, Міщенко відповів, "фракція не сумнівається, що це піар-технологія, що це спровокована кримінальна справа під вибори президента України". "Не було б виборів Президента України – не було б цієї кримінальної справи", - додав він.

Міщенко також повідомив, що фракція БЮТ ухвалила рішення звернутися до голова Верховної Ради України Володимира Литвина з приводу того, щоб Омельченко, який раніше представляв фракцію БЮТ в складі делегації ВР України в Парламентській Асамблеї Ради Європи був виключений із складу делегації у зв"язку з виключенням його із складу фракції.

14 жовтня народний депутат, член фракції БЮТ Омельченко направив лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко заяву про вихід з лав партії повідомляв УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Фракція БЮТ виключила відступника Омельченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути