вівторок, 19 липня 2011 13:31

Філарет попросив Януковича об'єктивно судити Тимошенко

Філарет попросив Януковича об'єктивно судити Тимошенко

Глава Української православної церкви Київського патріархату (УПЦ КП) патріарх Філарет звернувся до президента Віктора Януковича з проханням зробити все можливе для забезпечення об'єктивності слідства та суду у низці резонансних кримінальних справ проти колишніх високопоставлених чиновників.

"До слідства і судових процесів, які розглядають справи колишніх високопосадовців та політичних діячів - Юлії Тимошенко, Богдана Данилишина, Юрія Луценка, Георгія Філіпчука, Валерія Іващенка, Євгена Корнійчука, Анатолія Гриценка, Анатолія Макаренка, Ігоря Діденка та ін, - прикута особлива увага громадськості. Вони повинні стати своєрідним показником зрілості української держави, її досягнень в утвердженні верховенства права", - йдеться в листі глави УПЦ КП на ім'я Януковича, опублікованому на сайті Київської патріархії.

Патріарх Філарет звертається до глави держави із закликом "зробити все можливе для Вас - і як для президента України, гаранта дотримання її Конституції і законів, і як для православного християнина, - для того, щоб слідство та судочинство у низці... резонансних справ були максимально об'єктивними і не давали ніяких підстав для сумнівів в їхніх підсумках".

Зараз ви читаєте новину «Філарет попросив Януковича об'єктивно судити Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути