понеділок, 04 липня 2011 11:37

УАПЦ закликала УГКЦ та УПЦ КП розповідати парафіянам про суд над Тимошенко

УАПЦ закликала УГКЦ та УПЦ КП розповідати парафіянам про суд над Тимошенко

Представник Української автокефальної православної церкви (УАПЦ), владика Луцький і Волинський Іоанн закликав колег із УГКЦ та УПЦ КП розказати народу правду про судовий процес у справі колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, Іоанн, виступаючи перед прихильниками Тимошенко, які зібрались під будівлею Печерського суду, поскаржився на те, що його не пустили навіть до двору суду.

"Вони бояться, що я розкажу людям правду про те, що я там побачу. Це ж порушення прав людини. Священники греко-католицької церкви, а також УПЦ патріарха Філарета мають розказати народу правду про цей процес. Інакше така несправедливість буде творитись і надалі. Юлю Тимошенко потрібно випускати", - вважає священник.

За його словами, завтра він прийде на суд над Юрієм Луценком, аби підтримати екс-міністра.

Разом з тим, один із лідерів БЮТ Олександр Турчинов, коментуючи акцію опонентів Тимошенко на чолі з Олегом Калашніковим, заявив: "Вони не знайшли нікого з лідерів Партії регіонів, хто б прийшов сюди. Знайшли найбільш мерзенного провокатора, якого самі раніше позбавляли партійності".

Зараз ви читаєте новину «УАПЦ закликала УГКЦ та УПЦ КП розповідати парафіянам про суд над Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути