понеділок, 26 березня 2018 19:48

Фетишизм Савченко прописали політтехнологи Кремля - експерт

Фетишизм Савченко прописали політтехнологи Кремля - експерт
У діях і словах Надії Савченко багато підготовлених моментів. Фото: ukropnews.com

Поведінка Надії Савченко свідчить про те, що нардеп діє за певним сценарієм. Швидше за все, написали його у Кремлі.

Про це сказав політолог Микола Давидюк в ефірі "112 Україна".

"За день-два до публікації вона робила прес-конференцію. Казала: "Так, можливо, були заяви напідпитку з друзями". Коли вона це побачила (відео ГПУ. - Gazeta.ua) - змінилася риторика. Зараз я чекаю третьої зміни поведінки савченко, у залежності від доказів, які будуть у суді. Виникає враження, що з нею працюють політтехнологи. Швидше за все, російські, які після виборів Путіна отримали багато вільного часу. Тому що дуже багато слів завчених.

Так, як вона говорить, - це не викликає щирості. Багато слів сплановані за сценарієм. Наприклад, відмова їхати на автомобілі (із приміщення парламенту до СБУ. - Gazeta.ua). Це бажання утримати ще певний час пресу. Чи те, що вона стояла перед Луценком. Такі фетишистські символічні речі для неї принципові з точки зору картинки і пошуку свого виборця. Насправді це великий тест для українського громадяна на розумність - чи потрапить на гачок Савченко і Кремля?" - констатував Давидюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Палила документи біля Дніпра - ЗМІ показали компроментуючі фото із Савченко

Надію Савченко підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів Кабміну, народних депутатів, повалення конституційного ладу і змові з ватажками бойовиків ДНР. За інформацією слідства, вона спільно з керівником центру "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном планували теракти за допомогою зброї, виготовленої в ДНР та завезеної з Росії.

Сама Савченко назвала свої дії "політичною провокацією", яку вона організувала, "щоб влада зрозуміла, що вона також смертна".

За словами прокурорів, слідчі дії щодо Савченко не проводилися. Вона потрапила під контроль СБУ під час фіксування дій Володимира Рубана.

Зараз ви читаєте новину «Фетишизм Савченко прописали політтехнологи Кремля - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути