вівторок, 06 листопада 2012 18:21

Фесенко: Через зростання рейтингу Тягнибока з'являється шанс у Януковича у 2015-му

Фесенко: Через зростання рейтингу Тягнибока з'являється шанс у Януковича у 2015-му
Тягнибока соціологи називають єдиним кандидатом від опозиції, в якого Янукович виграє в другому турі з відчутною перевагою. Фото: Анатолій БАБАК

Підвищення рейтингу лідера "Свободи" Олега Тягнибока може призвести до перемоги з відчутним відривом Віктора Януковича на майбутніх президентських виборах.?

Про це заявив на прес-конференції Володимир Фесенко, політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента".

"Як не парадоксально, зараз виникає чудова можливість для Януковича, саме внаслідок ситуації з підвищенням рейтингу Тягнибока, – говорить він. – Якщо в середині опозиційного табору гальмуватимуть Кличка і ми це бачимо, що є атаки на нього, намагання знизити його рейтинг, і сприяти збільшенню рейтингу Тягнибока, то може виникнути чудова технологічна комбінація для партії влади".

Фесенко нагадав, що ціла низка опитувань, які проводилися торік і цього року, засвідчили, що єдиний кандидат від опозиції, в якого Янукович виграє в другому турі з відчутною перевагою – це Олег Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В Об'єднаній опозиції є колосальна політична неприязнь і навіть особиста ненависть" - Видрін

"Це поки що припущення, але те, що ця комбінація ще вчора, позавчора вважалася абсолютно фантастичною, зараз може стати реальністю. Я не виключаю, що це може бути навіть однією зі стратегій влади на майбутні президентські перегони. До початку виборчої кампанії ще півтора роки", – зауважив політолог.

На його думку, ми побачимо гру влади на протиріччі в таборі опозиції.

"Та стратегія, що була протестована під час цих парламентських виборів – вирівнювання рейтингів між опозиційними силами, те ж саме вони спробують зробити й на президентських. Тобто вирівняти рейтинги між лідерами різних опозиційних сил і потенційними кандидатами на посаду президента", – наголосив Фесенко.

Зараз ви читаєте новину «Фесенко: Через зростання рейтингу Тягнибока з'являється шанс у Януковича у 2015-му». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути