вівторок, 06 листопада 2012 14:52

Фаріон щаслива від того, що партія має такого провідника як Тягнибок

Фаріон щаслива від того, що партія має такого провідника як Тягнибок
Ірина Фаріон. Фото: vgolos.com.ua

Лідерка львівської "Свободи" Ірина Фаріон ніколи не дарувала Олегові Тягнибокові матеріальних подарунків, натомість вітала словесно. Про це вона повідомила у коментарі Gazeta.ua.

"Олег Тягнибок ставиться до дня народження дуже нетипово, як і мій тато, до речі. Батько народився 4 листопада. І вони з Олегом дуже схожі за характером. Олег — вольовий, впевнений, наступальний. Мій тато також завжди забороняв робити йому подарунки. Я ще ніколи не дарувала Олегові матеріальні подарунки, завжди його вітаю словесно. Адже Тягнибок — людина духовна, яка живе духовними категоріями. 7 листопада ми зазвичай виходимо на якісь акції протесту. Це найкращий подарунок для кожного із нас — обстоювати власну гідність. На жаль, 7 листопада сталося те, що принесло нам багато лиха. В теперішньому контексті без сумніву найбільший подарунок уже відбувся. Олег Тягнибок провадить партію від 2004 року. Він зумів створити спільноту однодумців, одержимих, щасливих від того людей, що знайшли один одного. У тому, що ми здобули перемогу є величезна заслуга Олега. Бо він ще й людинознавець. А політика, це найкращий підручник для людинознавства. Я дуже щаслива, що ми знайшли такого провідника, який усе життя віддає цій справі", - сказала Фаріон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати скучили один за одним: Бахтєєву і Богословську обіймали колеги

Лідерка "Свободи" наголосила — традиційно українці святкували не уродини, а іменини. Вона також додала, що бажає Тягнибококві у цей день зайнятися самоаналізом

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівці" не мають наміру святкувати 40-річчя Тягнибока

"Я бажаю Олегові цей день провести у затишному родинному колі. Святкування дня народження існує для того, аби заглибитися у себе: прозвітувати які нові риси характеру собі відкрила, над чим потрібно працювати. Це дзвінок від Господа про те, чи ти добре будуєш взаємини із ним. Олег це добре розуміє, бо народився у священичій родині. Він усвідомлює, що життя це в першу чергу гостина тут, і життя — це звіт перед абсолютним розумом", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «Фаріон щаслива від того, що партія має такого провідника як Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

94

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути