вівторок, 06 листопада 2012 13:59

Губський повернувся до Канева без перемоги

Губський повернувся до Канева без перемоги
Фото: old.sprotiv.org

Олігарх Богдан Губський з'явився у приміщенні Канівської окружної виборчої комісії. Про це телефоном повідомив опозиційний кандидат Леонід Даценко.

"Щойно цей великий махінатор зайшов у приміщення комісії. Очевидно, у ЦВК у нього щось не зрослося. Приїхав "допрацьовувати" округ. Я уяви не маю, як він фальшуватиме надалі. Адже вчора ми з порядними членами комісії завезли оригінали протоколів з усіх 146 виборчих дільниць до Києва. Зрештою, цілими і неушкодженими в Каневі зберігаються бюлетені для голосування. Тому проблема встановлення справжнього переможця не стоїть. Якби ЦВК мало бажання, то переможця можна встановити за день", - наголосив він.

"Губський явився щойно. Так виглядає, що зараз має відбутися засідання комісії зі спробою легалізувати їхній фальшивий протокол, – каже депутат Андрій Парубій. – Люди "дуже тепло" зустріли цього діяча біля приміщення комісії й висловили йому все, що думають".

Комісія виборчого округу № 197 учора подала на сайт ЦВК 100% протоколів. За цими даними перемогу святкував олігарх Губський. Однак попри це, вчора впродовж дня голови дільничних комісій привозили заклеєні в конверти справжні уточнені протоколи. Однак їх ніхто не приймав, бо голова комісії повіз у Київ підсумковий протокол, який, однак, ЦВК не прийняла.

Зараз ви читаєте новину «Губський повернувся до Канева без перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути