вівторок, 01 грудня 2009 18:30

FEMEN взялись за зваблювання депутатів (ФОТО)
13

Фото: Фото Андрій Шматов/ Gazeta.ua.
Перед сьогоднішнім засіданням Верховної Ради, законодавчий орган був "атакований" організацією FEMEN. Дівчата агітували народних депутатів негайно поставити на розгляд і ухвалити законопроект N5223 від 14 жовтня 2009г. про адміністративне покарання клієнта повії.

Напевне, це так зарядило народних обранців, що потім Верховна Рада подолала вето президента Віктора Ющенка до закону "Про організацію і порядок діяльності Верховної Ради України", яким регламент визначався як спеціальний акт, що встановлює правила і процедури здійснення парламентських повноважень. За подолання вето проголосували 384 депутати при мінімально необхідних 300.

А для підтримки Бюджетного кодексу депутатам не вистачило голосів. Його підтримали лише 199 депутатів. Серед них "бютівці" та частина "нунсівців". Якщо Бюджетний кодекс не буде прийнятий, то бюджет- 2010 можна вважати нелегітимним.

Тим часом народні депутати від НУ-НС Іван Заєць та Ярослав Джоджик зареєстрували у Раді законопроект про заборону комуністичної ідеології та ліквідацію символів тоталітарного та комуністичного режимів.


Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «FEMEN взялись за зваблювання депутатів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути