Ексклюзиви
пʼятниця, 27 вересня 2013 12:09

Фаріон повісить на "стовпи ганьби" тушок і зрадників

Фаріон повісить на "стовпи ганьби" тушок і зрадників
Ірина Фаріон. Фото: www.novostimira.com.ua

Народний депутат від ВО "Свобода" Ірина Фаріон вважає, що 148 народних депутатів, які звернулися до польського Сейму з проханням визнати геноцид на території Волині і 9 депутатів, які вийшли з фракції "Батьківщина", повинні бути занесені на "стовпи ганьби" як зрадники української нації.

Про це вона сказала 26 вересня під час презентації своєї книги в Луцьку, повідомляє Волинської обласної організації ВО "Свобода".

"Влітку у Верховній Раді сталася безпрецедентна подія. Йдеться про заяву 148 депутатів, які звернулися до польського Сейму, аби нашу трагедію на волинській землі було визнано геноцидом. Зараз ми готуємо "стовпи ганьби", на яких будуть наклеєні писки цих зрадників на чолі з Вадимом Колесніченком. Також біля прізвища кожного буде зазначена адреса, де вони проживають. Українці мають знати, де живуть ці зрадники", - завивал Фаріон.

Політик заявила, що ці "стовпи ганьби" свободівці будуть носити на кожну свою масову акцію. За її словами до списку осіб, які з'являться на "стовпах ганьби", потраплять і дев'ять "тушок" з об'єднаної опозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В СБУ нарешті відповіли Фаріон: 148 депутатів не зраджували Україну

"Якщо ми не будемо демонструвати гострого осуду зрадникам, то потім зрадять нас. Політиків потрібно навчити елементарній моралі", - підсумувала Фаріон.

Нагадаємо, у червні  Верхня палата парламенту Польщі прийняла резолюцію напередодні 70-ї річниці Волинської трагедії, у якій визнала ці події "етнічною чисткою з ознаками геноциду". Після цього 148 народних депутатів від Партії регіонів і КПУ звернулися до депутатів Сейму Польщі і маршалка Еви Копач з проханням визнати Волинську трагедію геноцидом польського народу.

Нардеп від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Фаріон звинуватила цих депутатів в державній зраді. Усіх їх вона обізвала негідниками і зрадниками. "Такі депутати, як Калєснічєнко, всі ті 148 негідників мають сидіти за ґратами", - зазначила нардеп.

15 липня Фаріон направила до СБУ депутатське звернення, в якому просила спецслужбу проаналізувати на наявність ознак державної зради у  зверненні 148 народних депутатів до сейму Польщі.

Служба безпеки не  побачила ознак державної зради у зверненні депутатів Верховної Ради до Сейму Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Фаріон повісить на "стовпи ганьби" тушок і зрадників ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

103

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути