четвер, 17 січня 2013 12:39

"Фальшування справи проти нас з Аваковим — це звичайне політичне замовлення" - Кірш

"Фальшування справи проти нас з Аваковим — це звичайне політичне замовлення" - Кірш
Олександр Кірш вважає, що ця справа перш за все спрямована проти Авакова. Фото: tv.tvi.ua

Шеф-редактор журналу "Бухгалтер", екс-кандидат у народні депутати Олександр Кірш вважає, що звинувачення його і народного депутата Арсена Авакова у розбещенні неповнолітнього хлопця є політичним переслідуванням. Про це він заявив у коментарі для Gazeta.ua.

"На якомусь сайті було відео із зізнанням хлопця, яке зараз тиражується, - каже Олександр Вікторович. - Його упізнали знайомі, кажуть, що йому 23-24 роки, він ніяк не може бути неповнолітнім. По-друге, ніякого сексу там не було, це все фальшивка, у якій факти притягнуті за вуха. Хай розслідують, вони самі побачать, що це брехня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" збираються розслідувати заяву про розбещення неповнолітнього "??бютівцем" Аваковим

За словами Кірша, ця справа спрямована, передусім, проти опозиціонера Авакова.

"Це передусім удар по Авакову, - зауважує політик. - По-друге, міський голова Харкова Геннадій Кернес хоче розправитися зі мною. Я створив альтернативну раду із кандидатів, що не пройшли до парламенту, ми розглядаємо важливі для країни питання, ухвалюємо рішення, поширюємо інформацію в мережах. Владі це не подобається. Фальшування справи проти нас з Аваковим — це звичайне політичне замовлення".

Кірш упевнений, що справа проти нього й Авакова розсиплеться.

"Цього хлопця ніхто не може знайти. На відео нема ніяких протиправних дій — проституції, передачі грошей чи сексу. Є тільки його показання, але в інтернеті пишуть, що він телефонував своїй матері і сказав, що його били і примусили до цих показань. Мати не знає, де він зараз. Тому ця справа просто розсиплеться", - зазначає Олександр Кірш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поведінка нардепів, які прибули до Тимошенко, обурила головного лікаря

Нагадаємо, у Верховній Раді зареєстровано проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії з питання перевірки достовірності інформації про факти примусу неповнолітнього до вступу в статевий зв'язок неприроднім способом громадянином Олександром Кіршом і причетності до цих фактів народного депутатаАрсена Авакова. Автори проекту постанови — депутата фракції Партії регіонів Володимир Мисика Євген Мураєв та Анатолій Денисенко.

Олександр Кірш — член-кореспондент Академії економічних наук, професор. Був позаштатним радником голови Харківської облдержадміністрації Арсена Авакова (2005-2010 роки). У 2010 році підтримував Авакова на виборах мера Харкова. Торік балотувався до парламенту по округу №169 від "Батьківщини". Програв "регіоналці" Ірині Бережній.

Зараз ви читаєте новину «"Фальшування справи проти нас з Аваковим — це звичайне політичне замовлення" - Кірш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути