четвер, 20 грудня 2012 08:34

"Європа залишила нас самотужки боротися з неоімперією Росією. Так не можна" - Богословська

"Європа залишила нас самотужки боротися з неоімперією Росією. Так не можна" - Богословська
Інна Богословська поскаржилася на не сумлінну Росію. Фото: ukranews.com

Україна має поєднати свої власні національні, егоїстичні інтереси і на заході, і на сході.

Про це в ефірі 5 каналу сказала народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська.

Говорячи про співпрацю України з Росією, вона наголосила: "Під час "харківських угод" було підписано не тільки продовження оренди щодо чорноморського флоту і знижка на газ на 100 доларів. А було підписано великий пакет так званих секторальних угод щодо спільних виробничих проектів в галузі літакобудування, судобудування і т.д. І жоден з цих проектів до сьогодні не реалізовано".

Вона додала: "І коли сьогодні російська сторона намагається представити максимальні умови для України, що "ви тільки зайдіть, ви отримаєте всюди надприбутки", то ми їм кажемо, що "давайте візьмемо хоча б один секторальний проект, де ми спільно попрацюємо, зробимо нову якісну продукцію з доданою вартістю, бо для цього ми хочемо мати нові ринки і покажемо, що співпраця в цьому сегменті дає нам привід для можливої співпраці".

"Безумовно, сьогодні ми бачимо, що темпи зростання ВВП в Євразії вищі ніж в Європі, але коли ми подивимося, чого це вартує , то 4% в Росії дорівнює 0% в Європі. І сьогодні наше завдання — поєднати наші власні національні егоїстичні інтереси і на заході, і на сході", - підкреслила Богословська.

Крім того, нардеп висловила обурення щодо того, що Європа залишила Україну "сам-на-сам" розбиратися зі своїми проблемами та з Росією.

"Сьогодні, мені здається, прокидається й Європа. І це дуже важливо. Бо нас залишили один на один з величезною неоімперією — Росією. Нам кажуть: ви самі там розберіться, розберіться всередині країни, з імперією, а ми вас чекаємо. Не можна так. Жодна країна за другої хвилі розширення ЄС одна не боролася зі своїми проблемами", - наголосила нардеп.

 

Зараз ви читаєте новину «"Європа залишила нас самотужки боротися з неоімперією Росією. Так не можна" - Богословська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути