неділя, 09 жовтня 2011 14:20

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Європа ставить Януковича в один ряд з Лукашенко і Каддафі - нардеп

Європа ставить Януковича в один ряд з Лукашенко і Каддафі - нардеп

Президент України Віктор Янукович ризикує опинитися в одному ряду з лідерами-диктаторами, за один стіл з якими ніхто в цивілізованому світі сідати не бажає.

Про це заявив народний депутат з фракції БЮТ у Верховній Раді, захисник екс-прем'єра Сергій Власенко, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Дуже багато оцінок пролунало щодо подій у Печерському суді. Дуже чітко і конкретно провідні політики ЄС і глави країн, що входять в ЄС, заявили про те, що Європейський союз - це не об'єднання за економічними принципами, це об'єднання на базі основних демократичних цінностей. А верховенство права, право на свободу, право людини на справедливий суд і захист від необгрунтованих звинувачень - фундаментальні права людини. Тому навіть якби хтось і захотів щось змінити в позиції керівництва Євросоюзу, то я впевнений в тому, що громадянам країн ЄС у асоціації Білорусь номер два не потрібна", - вважає Власенко.

Він зазначив, що ніхто в цивілізованому і демократичному світі "не хоче сидіти за одним столом з тоталітарним диктатором".

"Тому якщо президент Янукович бачить себе в одному ряду з Олександром Лукашенко або Муаммаром Каддафі, то потрібно розуміти, що і наслідки будуть такі ж, як і по відношенню до згаданих політичних лідерів", - підсумував політик.

Нагадаємо, оголошення вироку по газовому справі проти екс-прем'єра Тимошенко призначено на 11 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Європа ставить Януковича в один ряд з Лукашенко і Каддафі - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути