Ексклюзиви
четвер, 29 вересня 2011 12:08

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Євгенія Карр - Тимошенко: я знаю, як ти любиш Україну, і це важливіше ніж сто тисяч кодексів

Євгенія Карр - Тимошенко: я знаю, як ти любиш Україну, і це важливіше ніж сто тисяч кодексів

Дочка екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія Карр вирішила не виступати в суді, а написала своїй матері відкритого листа.

"Сьогодні я повинна була виступати в суді як захисник. Але я вирішила цього не робити. Я не буду звертатися до суду, тому що знаю, наскільки це марно. Сьогодні, Мамочко, я буду звертатися тільки до тебе", - написала вона.

"Так вийшло, мамо, що сьогодні я твій захисник.  Хоча і знаю, що ні в чийому захисті ти не потребуєш. Раніше - і в дитинстві, і потім - завжди моїм захисником була Ти. А сьогодні - я твоя захисниця. З одного боку, я пишаюся цим. Але з іншого - для мене це дуже незвично і боляче", - йдеться в листі, розповсюдженому прес-службою "Батьківщини".

Євгенія Карр упевнена, що її мати ні в чому не винна. "Про це прекрасно знають і всі журналісти, присутні в суді, і дипломати, і всі люди, які ночують в наметах вже два місяці на Хрещатику, і мільйони інших людей Україні, котрі спостерігають за цим фарсом, який чомусь називається судом", - зазначила вона.

"Я не розбираюся в газових контрактах, я не вивчала Кримінальний кодекс, але зате я пам'ятаю, як ти навчила мене любити цю країну, я знаю, як ТИ любиш її, я знаю, що ти ніколи і ні за що не зробила б боляче і погано Україні. Для мене це набагато важливіше, ніж сто тисяч кодексів, аргументів і кримінальних справ разом узятих ...", - йдеться в листі Карр.

"... Скоро суд піде на нараду і оголосить свій вирок. Сім років, - як вони хотіли, чи сімдесят, або сімсот ... Їм - все одно ...", - пише вона.

"Я не прошу милості у суду, бо знаю, що тобі не потрібна милість від них. Я не прошу поблажливості, бо знаю, що ти - права і не потребуєш ні якої поблажливості. Я не закликаю до совісті і честі, тому що для деяких у цьому залі це абсолютно чужі поняття ...", - впевнена Карр.

Дочка Тимошенко додала: "Я просто хочу, мамо, щоб ти знала: що б не трапилося в цьому залі, що б не трапилося в цьому світі і на цій Землі - правда все одно переможе. Переможе правда і добро, і інакше - не може бути. Я знаю, що все має бути добре і справедливо ... Я вірю в це ".

Зараз ви читаєте новину «Євгенія Карр - Тимошенко: я знаю, як ти любиш Україну, і це важливіше ніж сто тисяч кодексів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути