четвер, 13 листопада 2008 16:59

"Якщо Україна не одержить ПДЧ в грудні, це не означає, що вона не одержить його узагалі"

"Якщо Україна не одержить ПДЧ в грудні, це не означає, що вона не одержить його узагалі"
Генеральний секретар НАТО Яап де Хооп Схеффер заявляє, що якщо Україна не одержить План дій по набуттю членства (ПДЧ) у Північноатлантичному альянсі в грудні нинішнього року, це не означає, що вона не одержить "ПДЧ узагалі".

Про це генеральний секретар НАТО заявив у четвер у Таллінні на прес-конференції, відповідаючи на питання українських журналістів про можливість для України "перестрибнути" ПДЧ і стати членом цієї організації без виконання цього документа.

"Ситуація чітка і зрозуміла: у грудні міністри (іноземних справ НАТО) зроблять першу оцінку (прогресу України на шляху досягнення ПДЧ), а зараз рано говорити, яким буде результат", - сказав він.

"Але якщо не буде ПДЧ у грудні, це не означає, що ПДЧ не буде взагалі. Іншими словами: альянс буде слідувати траєкторії, яка була позначена в Бухаресті. Це - наш маяк, курс. Це - процес, який був і для інших країн і базується на конкретних досягненнях", - сказав він, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Україна не одержить ПДЧ в грудні, це не означає, що вона не одержить його узагалі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути