вівторок, 28 травня 2019 13:58

Ще один журналіст зібрався до Ради

Ще один журналіст зібрався до Ради
Олександр Дубінський вирішив йти на вибори. Фото:i.uaportal.com

Блогер Олександр Дубінський, який є шеф-редактором управління журналістських проектів телеканалу 1+1 і ведучим програми "Гроші", заявив про намір піти на вибори до Ради за мажоритарним округом.

Він проситиме про підтримку президента Володимира Зеленського і главу партії "Слуга народу" Дмитра Разумкова. Про це журналіст написав у Facebook.

"Друзі, прийняв рішення піти на вибори до парламенту за мажоритарним округом. Конкретно - за 94, де буде балотуватися подільник Порошенко, лідер фракції БПП у парламенті, Ігор Кононенко", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук презентував партію та йде на вибори

Дубінський запропонував своїм "відомим колегам-журналістам" скласти список і висуватися в округах, "де йдуть одіозні представники колишньої влади".

В.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун подала судовий позов проти журналіста телеканалу 1+1 Олександра Дубінського. Він стосується захисту честі, гідності та ділової репутації.

Зараз ви читаєте новину «Ще один журналіст зібрався до Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути