вівторок, 27 квітня 2021 22:20

Єрмак розповів про переговори з Путіним

Єрмак розповів про переговори з Путіним
Єрмак назвав перемовини складними, але важливими. Фото: УП

Офіс президента проводить перемовини з Москвою щодо зустрічі президентів України Володимира Зеленського та Росії Володимира Путіна.

"Перемовини, які ми ведемо, дуже непрості. Їх особливість полягає в тому, що вони можуть довго розкачуватися, блокуватися, а потім призвести до якихось дійсно результатів. Тому їх обов'язково треба продовжувати. Ви всі пам'ятаєте, що минулого року вдалося досягти хоча б декілька місяців, але повного припинення вогню на Донбасі, який, на жаль, після цього продовжується з дуже великими порушеннями, але ми бачили, що навіть ті декілька місяців дали можливість нам зберегти життя наших героїв, наших хлопців на фронті", - сказав керівник ОП Андрій Єрмак в ефірі телеканалу "Україна 24"

Додав, що потрібно продовжувати працювати в усіх форматах. Ніхто не знає, який формат врешті-решт принесе мир, повернення наших територій та наших людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зустріч на Донбасі. У Зеленського відповіли на пропозицію Козака

"Я отримав доручення від президента, зараз працюю над цим, наразі я не можу назвати ні дату, ні місце проведення цих перемовин. Але я абсолютно впевнений, що вони будуть дуже змістовними, тому що є багато про що говорити. Треба обговорити підсумки домовленостей, які було досягнуті в грудні 2019 року під час саміту нормандського формату, треба обговорити велику кількість питань, і тому я вважаю, що, безумовно, ці переговори можуть стати знаковими, можуть стати дійсно історичними", - сказав він.

Кремль готовий погодитися на пропозицію президента України Володимира Зеленського про проведення зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним. Однак говорити про ситуацію на сході України не бажають, заявив російським журналістам речник президента РФ Дмитро Пєсков.

Зараз ви читаєте новину «Єрмак розповів про переговори з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути