середа, 19 січня 2022 20:07

Єрмак анонсував зустріч "нормандських" радників

Єрмак анонсував зустріч "нормандських" радників
Наступна зустріч на рівні політичних радників лідерів країн "нормандської четвірки" може відбутися до кінця січня. Фото: REUTERS

Наступна зустріч на рівні політичних радників лідерів країн "нормандської четвірки" - України, Німеччини, Франції, РФ - може відбутися до кінця січня.

Про на брифінгу після зустрічі з держсекретарем США Ентоні Блінкеном 19 січня повідомив очільник Офісу президента Андрій Єрмак, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розповів про шляхи залучення США до "нормандського формату"

За словами Єрмака, на зустрічі може обговорюватися залучення німецьких і французьких партнерів до верифікації режиму припинення вогню на Донбасі.

"Готується зустрів політичних радників "нормандського формату". І я думаю, що вона відбудеться до кінця цього місяця. На цій зустрічі може обговорюватися верифікаційний механізм за участю Німеччини та Франції щодо режиму припинення вогню", - сказав Єрмак.

Держсекретар США Ентоні Блінкен закликав українських політиків працювати разом на користь спільного національного інтересу, відкинувши розбіжності на тлі можливого вторгнення Росії.

Україна повинна уникати будь-яких дій, які допоможуть цинічним зусиллям РФ.

Зараз ви читаєте новину «Єрмак анонсував зустріч "нормандських" радників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути