понеділок, 01 березня 2010 13:57

Екс-зам глави СБУ пояснив, чому Лозінський здався

Екс-зам глави СБУ пояснив, чому Лозінський здався
Пов"язувати прихід Віктора Януковича до президентства і знайдення Лозінського нелогічно. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав колишній заступник голови Служби безпеки Олександр Скіпальський.

"Він (Лозінський) сам здався. Більше того, Лозінський найімовірніше стане першим клієнтом відносно якого нова команда покаже свою принциповість у боротьбі із злочинністю", - переконаний Скіпальський.

Він вважає, що те, що Лозінський здався, пов"язано з тим, що не стало Ющенка на посаді глави держави, який дивився на Лозінського через призму того, що він належав до БЮТу.

"Оскільки, зараз цього не буде, то він втомився від переслідувань і здався. Якщо Лозінський у прокуратурі зробить явку з повинною, то це може бути пом"якшуючим фактором", - зазначив екс-глава СБУ.

"Те, що Лозінський здався, це позитивно. Але поки що це ролі не грає, бо суд буде враховувати всі обставини і визначатиме термін його вироку", - переконаний Скіпальський.

Нагадаємо, що сьогодні у Києві працівники СБУ та Генпрокуратури затримали колишнього народного депутата від БЮТ Віктора Лозінського.

Натомість у Генпрокуратурі повідомили, що Лозінський сам прийшов в ГПУ.

Лозінського розшукували за вбивство кіровоградця Миколи Олійника, яке сталося 16 червня 2009 року.

3 липня Верховна Рада України позбавила Лозінського депутатських повноважень. 7 липня Печерським районним судом Києва надано дозвіл на затримання Лозінського та доставку його до суду. 30 липня Лозінський був оголошений у міжнародний розшук.

Зараз ви читаєте новину «Екс-зам глави СБУ пояснив, чому Лозінський здався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути