субота, 06 лютого 2010 19:00

Лозінський роз"їжджає на джипі по Кіровоградщині

Лозінський роз"їжджає на джипі по Кіровоградщині

Жителі райцентру Голованівськ в Кіровоградській області, звідки родом оголошений в розшук колишній народний депутат від БЮТ Віктор Лозінський, стверджують, що тричі бачили його протягом останніх двох місяців.

"Мій приятель з одним чоловіком поверталися додому з Кіровограда після другої години ночі. Біля озера на насипу його машина забуксувала і перегородила дорогу. А через 15 хвилин туди під"їхав чорний джип, за кермом якого сидів Віктор Лозінський, який відростив бороду. Йому нічого не залишалося, як допомогти підштовхнути машину мого знайомого. Після чого він поїхав у своїх справах ", - розповів місцевий житель, який попросив не називати його імені.

"Чи відвідував він Михайла Ковальського, я не знаю. Другий раз екс-депутат, начебто, навідався до одного з місцевих бізнесменів. А третій раз його бачили вже в обласному центрі - на околиці Кіровограда", - додав він.

У той же час у Генпрокуратурі назвали появу Віктора Лозінського в Кіровоградській області вигадкою.

"Якщо б він там з"явився хоча б один раз, ми б його вже затримали", - упевнений представник відомства.

Нагадаємо, раніше заступник Генерального прокурора України Віталій Щоткін заявив, що правоохоронні органи не мають у своєму розпорядженні ніяких нових даних про місцезнаходження Лозінського.

Раніше, 29 грудня 2009 повідомлялося, що Всеукраїнське громадське об"єднання "Союз порятунку села" виплатить винагороду в сумі 100 тисяч гривень тому, хто повідомить інформацію про місцезнаходження колишнього народного депутата Віктора Лозінського, обвинуваченого у вбивстві жителя Кіровоградської області.

16 червня 2009 на території мисливських угідь в Кіровоградській області в результаті сутички з народним депутатом від БЮТ Віктором Лозінським, районним прокурором Євгеном Горбенком і начальником райвідділу міліції Михайлом Ковальським загинув місцевий житель 1954 року народження Валерій Олійник.

За цим фактом Генпрокуратура порушила кримінальну справу за ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого знущання, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, або вчинене на замовлення, або таке, яке спричинило смерть потерпілого).

3 липня Верховна Рада України позбавила Лозінського депутатських повноважень. 7 липня Печерським районним судом Києва надано дозвіл на затримання Лозінського та доставку його до суду. 30 липня Лозінський був оголошений у міжнародний розшук.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Лозінський роз"їжджає на джипі по Кіровоградщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути