Ексклюзиви
неділя, 04 лютого 2018 19:48

Експерт розповів, чому міністр Януковича "залітав" в Україну

Експерт розповів, чому міністр Януковича "залітав" в Україну
Микола Злочевський побоюється нових кримінальних проваджень, вважає політолог Олександр Палій. Фото: daily.rbc.ua

Міністр екології часів президентства Віктора Януковича Микола Злочевський приїздив у Київ владнати бізнес-справи. Імовірно, домовлявся про продаж бізнесу.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів політичний експерт Олександр Палій.

"Він офіційно відкупився від однієї справи - про несплату податків. Заплатив кілька десятків мільйонів. А другу завалили НАБУ та Генпрокуратура. Відповідно, остання справа неробоча, по іншій - сплатив компенсацію. Відтак повернувся притрушувати свої бізнес-справи.

Він дуже швидко втік із України - приїхав і поїхав. Тобто, боїться, що на нього відкриють ще справи. Тому тут і не затримався. Можливо, хоче продати свій бізнес. Об'єктивно, з командою Януковича не захочуть працювати. Вартість їхнього бізнесу падає. У зв'язку із цим він може бути зацікавлений у продажу", - сказав Палій.

"Кожне міністерство в часи Януковича — це хабарницька піраміда. У команді Януковича не корумповані міністри були рідкістю. Злочевський був міністром природних ресурсів. Мав величезний приватний бізнес. Упевнений, що ніякі корупційні потоки його не обходили. Справа правоохоронців це довести", - додав експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада дозволила повернутися мільйонерам режиму Януковича - експерт

1 лютого ЗМІ повідомили, що власник газодобувної групи Burisma Holdings і міністр в уряді Азарова Микола Злочевський повернувся в Україну. У Києві провів кілька зустрічей. Після цього знову залишив Україну.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, чому міністр Януковича "залітав" в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути