Ексклюзиви
вівторок, 24 вересня 2024 15:57

Експерт назвав партію "Слуга народу" рекордсменом за кількістю депутатів-утікачів

Експерт назвав партію "Слуга народу" рекордсменом за кількістю депутатів-утікачів
Борислав Береза назвав депутатів від "Слуги народу", які залишили країну. Фото зі сторінки Борислава Берези у Facebook

У партії "Слуга народу" найбільше депутатів-утікачів. Представники інших політсил навіть наблизитися до них не можуть за кількістю втікачів. Про це написав народний депутат VIII скликання Борислав Береза, коментуючи вчорашню інформацію про те, що депутат-"слуга" Андрій Одарченко попросив політичного притулку в Румунії, передає "Апостроф".

"А ви задумувалися, що "Слуги народу" - це не лише рекордсмени зі втечі з України, а й зразок для наслідування у їхніх виборців. Представники "слуг", як почали втікати з країни на початку широкомасштабної війни, так і ніяк не можуть зупинитися. І тут вони демонструють справжню командність та головне - масовість. Представники інших політсил навіть наблизитися до них не можуть за кількістю втікачів", - заявив Береза.

Береза нагадав відомі прізвища "слуг народу"-втікачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обвинуваченого у хабарництві "слугу" Одарченка випустили до Румунії

"Владислав Трубіцин, депутат фракції "Слуга народу" в Київраді. НАБУ та САП предʼявили обвинувачення у спробі отримати хабар 1,26 млн грн. Втік за кордон. Артем Дмитрук, нардеп-"слуга", прихильник московської церкви. Звинувачується у нападах на правоохоронця і військового. Втік до Італії. Андрій Холодов, нардеп-"слуга", втомився від життя в країні, що воює. Кажуть, що добіг аж до Кіпру, де у нього є маєток з мальовничим краєвидом", - перелічує екснардеп.

За його словами, багато втікачів і серед депутатів-"слуг" у місцевих радах. Зокрема, депутат Чернівецької облради від "Слуги народу" Олексій Волощук, який виїхав за кордон у складі офіційної делегації до Румунії й не повернувся. Депутат Рудківської міськради Дмитро Копанчук, син нардепки-"слуги" Олени Копанчук. Голова фракції "Слуга народу" в Тернопільської облраді Ярослав Захарків, який не повернувся з відрядження до Нідерландів, тощо.

"Коли спостерігаєш чергові зашквари "зелених", інколи хочеться, щоб вони всі "стройними колонами" кудись побігли та припинили знущатися з країни. Але це надто хороший для них фініш після того, що вони накоїли. Тому вірю, що рано чи пізно всіх їх наздожене відплата. Хоча б у вигляді карми", - резюмував Береза.

Суддя Вищого антикорупційного суду України оголосив у державний та міжнародний розшук нардепа від "Слуги Народу" Андрія Одарченка. Він задовольнив клопотання обвинувачення.

18 вересня Одарченко не прийшов на засідання Вищого антикорупційного суду, де його судять за обвинуваченням у корупції. На засіданні Верховної Ради його також не було.

Зараз ви читаєте новину «Експерт назвав партію "Слуга народу" рекордсменом за кількістю депутатів-утікачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути