середа, 04 серпня 2010 17:34

Експерт натякнув, що генпрокуратура не має шансів "посадити" Литвина та Кучму

Експерт натякнув, що генпрокуратура не має шансів "посадити" Литвина та Кучму

Політолог Володимир Фесенко вважає громадянським обов'язком екс-президента Леоніда Кучми виступити в ролі свідка у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Так він прокоментував Gazeta.ua інформацію про те, що Кучмі можуть влаштувати очну ставку з Олексієм Пукачем.

За словами експерта, якщо екс-президент відмовиться від цього, це тільки посилить підозри на його адресу. "Кажуть, що очна ставка Литвина з Пукачем відбулася не днями, а раніше. Тільки зараз ця інформація була оприлюднена деякими ЗМІ. Тобто, був зроблений спеціальний витік інформації. Таким чином утримують на повідку Володимира Литвина. Хочуть тримати контроль над спікером парламенту, щоб він не проявляв надзвичайну самостійність. Самі по собі очні ставки з Литвиним і Кучмою можуть бути, якщо на це буде отримано "добро" найвищого керівництва країни", - зазначив Фесенко.

Політолог наголосив, що у слідства немає прямих доказів проти Литвина і Кучми.

"Щоб зараз не казав Пукач, Литвин і Кучма з легкістю можуть спростувати цю інформацію, заявивши про те, що він наговорює. Адже головні свідки, колишній міністр Кравченко та генерал Фере, пішли з життя", - пояснив він.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилась інформація, що Генпрокуратура може провести очну ставку екс-президента Леоніда Кучми і екс-начальника служби зовнішнього спостереження МВС Олексія Пукача у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе. До цього начебто відбулася очна ставка Пукача та спікера парламенту Володимира Литвина.

Зараз ви читаєте новину «Експерт натякнув, що генпрокуратура не має шансів "посадити" Литвина та Кучму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути