Ексклюзиви
пʼятниця, 30 серпня 2019 12:37

Екс-перекладач Гройсмана зізнався у держзраді та вийшов на свободу за "законом Савченко"

Екс-перекладач Гройсмана зізнався у держзраді та вийшов на свободу за "законом Савченко"
Єжов не тільки визнав свою провину, а й погодився "зливати" інформацію щодо злочину, скоєного представниками Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації. Фото: https://vgolos.com.ua

Колишній перекладач Володимира Гройсмана Станіслав Єжов визнав провину у державній зраді та вийшов на волю за "законом Савченко".

Про це йдеться у вироку суду від 22 серпня, опублікованому в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Прокурор та Єжов напередодні судового засідання уклали угоду про визнання винуватості останнього. Затвердив угоду Голосіївський суд Києва.

Згідно із умовами, він не тільки визнав свою провину, а й зобов'язався не змінювати своїх показань і співпрацювати зі стороною обвинувачення у викритті злочину, скоєного представниками Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації.

Сторони узгодили покарання у вигляді 3 років і 28 днів позбавлення волі без конфіскації майна. Утім, Єжов перебував у СІЗО від 20 грудня 2017-го до 3 липня цього року. Згідно із "законом Савченко", за яким один день у СІЗО рівний двом дням позбавлення волі, Станіслава Єжова відпустили на волю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили першого офіційного кандидата у прем'єри

Колишній перекладач Гройсмана підозрюється в державній зраді. Єжова затримали співробітники СБУ наприкінці 2017-го. Правоохоронці вважають, що чиновник передавав російським кураторам інформацію про діяльність українського уряду.

Зараз ви читаєте новину «Екс-перекладач Гройсмана зізнався у держзраді та вийшов на свободу за "законом Савченко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути