четвер, 07 березня 2013 16:31

Екс-"нашоукраїнець" Сергій Бондарчук йде у мери Києва?

Автор: Фото: УП
 

У Києві з'явилися білборди колишнього голови політради партії "Наша Україна" Сергія Бондарчука, на яких він заявляє, що "Києву потрібен мер".

Про це повідомляє Українська правда.

Автор: Фото: УП
 

Так, білборди "Києву потрібен мер – єдиний кандидат від опозиції. Сергій Борндарчук" були помічені на вулицях Богатирській, Верхній Вал, Набережно-Хрещатицькій.

Автор: Фото: УП
 

Нагадаємо, опозиція хоче проведення виборів у Києві 2 червня. 5 березня Комітет із питань держбудівництва і місцевого самоврядування Верховної Ради рекомендував парламенту призначити проведення виборів мера Києва на 2 червня. Опозиційні партії у парламенті називають своїм єдиним кандидатом лідера партії УДАР Віталія Кличка. Щоправда, той ще не остаточно не вирішив щодо цього питання.

9 лютого голова політради "Нашої України" Бондарчук оголосив рішення Київської міської організації про виключення Ющенка з партії. Згодом прибічники Ющенка звільнили Бондарчука з посади голови політради і поновили колишнього президента у партії. 23 лютого політрада виключила з "Нашої України" Бондарчука та ще 6 людей за дії, які провокують розкол у партії. 2 березня 12-й з'їзд партії "Наша Україна" під головуванням Бондарчука прийняв рішення ліквідувати партію.

Зараз ви читаєте новину «Екс-"нашоукраїнець" Сергій Бондарчук йде у мери Києва?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути