субота, 02 лютого 2013 11:32

Екс-нардеп Тарас Чорновіл назвав Яценюка "кроликом у погонах"

Екс-нардеп Тарас Чорновіл назвав Яценюка "кроликом у погонах"
Тарас Чорновіл Фото: news24ua.com

Діяльність нової Верховної Ради не покращить українську економіку. Про це у коментарі Gazeta.ua розказав екс-нардеп Тарас Чорновіл.

"В заторкуванні національної сфери буде певний відступ. Можливо, "Свобода" відвоює внесення пом'якшуючих норм в мовне законодавство. Але в економіці все буде так само — на питання, що відбувається в Україні, і далі можна буде відповідати "ворують". Після двох-трьох красивих "мордобоїв" все вляжеться - і знову будуть голосувати за помахом руки Чечетова. Опозиція в особі Яценюка і Турчинова швидко змиється з Ради. Спочатку будуть заявляти, що вони йдуть, бо всі голосують бандитським способом, потім будуть просто прогулювати. Всіх, хто хоч щось робив, в Раду не пропустили. Лишили ледарів, кумів-братів-сватів, і тих, за кого попросили. Можна не симпатизувати Семираку, але він працював. А його в Раді немає, як і Шкіля", - сказав екс-депутат.

Також Чорновіл зазначив, що не вірить в опозиційність нового лідера Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсенія Яценюка.

"Більшість опозиції - ущербні постаті. Подивіться на обличчя Яценюка — це ж кролик в погонах. Якщо такі підіймаються на вершину громадського олімпу, то суспільство хворе. В нормальній країні подібні постаті не можуть бути вище третього референта п'ятого заступника голови фракції. В кулуарах Ради з охороною ходили тільки Яценюк, Рибаков і якийсь час Королевська. Навіть для дурних, тупих, зашуганих і розпальцованих нардепів це було поганим тоном і сприймалося з огидою. Але Яценюк любить себе до отупіння, у нього хворобливі амбіції. Він готовий здатися з потрохами, тільки б його посадили в ще одне велике крісло, де він не був. До речі, найгірший розрахунок за роботу на виборах - у Яценюка. Востаннє я підходив до нього після якогось ток-шоу. Кажу: "Арсеній, зніми одну проблему. Багато моїх друзів працювали у тебе на виборах, і ти їм не заплатив". Він почав кричати, що "це ті падлюки, які посміли на мене слово сказати", що "якби вони мовчали, то хоч би щось дістали". Цей момент був для мене визначальним - після того я його не сприймаю", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Екс-нардеп Тарас Чорновіл назвав Яценюка "кроликом у погонах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути