вівторок, 15 червня 2010 11:05

Екс-голова СБУ вступив у нерівний бій з корупцією

Екс-голова СБУ вступив у нерівний бій з корупцією

Спроба замінити Віктора Ющенка в якості лідера партії "Наша Україна" є лише чутками.

Про це на прес-конференції в Івано-франківську заявив екс-голова СБУ Валентин Наливайченко, коментуючи інформацію про заміну Ющенко.

"Жодної участі в інтригах я не беру. Для мене є дуже важливо працювати чесно і відкрито, як я намагався це робити..."Оновлення країни" – це дійсно те, чим я займаюсь", - наголосив він.

За його словами, метою ініціативи "Оновлення країни" є написання програми, в якій мають бути закладені три пріоритети: добробут громадян, боротьба з корупцією та свавіллям чиновників та всі питання, пов"язані з суверенітетом України, та зі збільшенням повноважень органів місцевого самоврядування.

Він також запевнив, що у "Громадської ініціативи" нема жодної людини з СБУ.

"В Громадській ініціативі немає жодної людини з СБУ", - зауважив Валентин Наливайченко і зізнався, що в громадській роботі він використовує свої "знання і досвід, здобуті на службі, а не ресурс".

Також, він наголосив, що він категорично проти закритих списків на виборах.

"Ми проти партійних списків закритих. Якщо змішана система, нам це зрозуміло, якщо мажоритарна система, ми підтримаємо молоду і поважну людину, незважаючи на її політичні погляди", - запевнив екс-чиновник.

Нагадаємо, 14 червня речник екс-президента Ірина Ванникова спростувала поширену в ЗМІ інформацію про те, що Віктора Ющенка на посаді лідера "Нашої України" може замінити екс-голова СБУ Валентин Наливайченко.

Зараз ви читаєте новину «Екс-голова СБУ вступив у нерівний бій з корупцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути