Ексклюзиви
понеділок, 17 січня 2011 11:58

Екс - помічниця Кушнарьова думає, що його вбивство спланували

Екс - помічниця Кушнарьова думає, що його вбивство спланували

Колишня помічниця екс-губернатора Харківщини Євгена Кушнарьова Людмила Давидова сумнівається, що політик загинув випадково.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Сегодня".

"Справу закрили, але залишилися запитання. Чому після вироку вирішили знищити всі особисті речі? Наштовхує на роздуми плутанина в свідченнях учасників...Для мене незрозуміло, чому про те, що сталося, повідомили лише увечері? Мені зателефонували і сказали про трагедію о п'ятій вечора. Потім і лікар "швидкої", і в лікарні казали, що він увесь час перебував при тямі, то чому ж йому не дали телефон, щоб він подзвонив?", - запитує вона.

"Для мене важливим є інше: чому одразу не сказали правду про те, що сталося, а почали фантазувати, нібито вовк перебігав дорогу і все сталося в машині. Мені важко віриться, що під час полювання Євген Петрович міг зірватися з лінії і побігти, тому що він був дуже дисциплінованим мисливцем....Останнім часом дедалі частіше з'являються думки, що все це було сплановано і Завальний був випадковою людиною, на яку це звалили", - заявила Давидова.

При цьому вона припустила, що правда про смерть Кушнарьова залишиться таємною.

"Думаю, для всіх нас те, що відбулося там, залишиться таємницею, як і смерть Георія Кирпи і Юрія Кравченка. Не знаю, яка вона, ця правда, і чи варто її знати?", - сказала Давидова.

Нагадаємо, один із лідерів Партії регіонів, колишній Харківський губернатор Євген Кушнарьов був смертельно поранений на полюванні в січні 2007-го року.

За підозрою у скоєнні злочину було затримано одного з учасників фатального полювання Дмитра Завального. Пізніше проти нього було порушено кримінальну справу. Однак Верховний суд 8 вересня 2009 року її закрив.

Зараз ви читаєте новину «Екс - помічниця Кушнарьова думає, що його вбивство спланували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути