Ексклюзиви
понеділок, 13 лютого 2012 09:59

Єхануров згадав, як його купувала Тимошенко

Єхануров згадав, як його купувала Тимошенко

Керівництво фракції Блоку Юлії Тимошенко використовує ті самі методи підкупу народних депутатів, що й група "Реформи заради майбутнього" Ігоря Рибакова.

Такий висновок можна зробити зі слів екс-народного депутата-нашоукраїнця Юрія Єханурова в ефірі ТВі.

Зокрема, говорячи про скандал навколо спроб підкупу бютівця Романа Забзалюка, Єхануров заявив, що ця ситуація є наслідком закритих партійних списків, і що сам він був у схожій ситуації, тільки пропозиція надходила йому від керівництва БЮТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Рибаков пропонував хабар Забзалюку (АУДІО)

"Кажуть, що кожен робить те, що він вміє. Це мені нагадує ситуацію, коли лідер БЮТ застосувала те саме щодо мене, один в один. Керівництво фракції БЮТ робить те саме. За такі речі необхідно політично відповідати", - зауважив екс-парламетарій.

За його словами, тут йдеться про звичайну політичну корупцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забзалюк лише вдавав із себе "тушку" заради розслідування

"Чомусь до депутатів бояться застосувати це визначення. Але упевнений, наші правоохоронні органи, Генеральна прокуратура відреагують на це. Владі зараз треба застосувати жорсткий підхід задля політичного здоров'я нації", - додав Єхануров.

Нагадаємо, раніше народний депутат Забзалюк провів прес-конференцію, на якій повідомив, що за перехід з фракції БЮТ в групу "Реформи заради майбутнього" він отримав $ 450 тис. При цьому Забзалюк продемонстрував аудіозаписи розмови з людиною, яку він називає народним депутатом і керівником групи Ігорем Рибаковим.

Зараз ви читаєте новину «Єхануров згадав, як його купувала Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

167

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути