понеділок, 13 лютого 2012 08:53

Єхануров: Цінність Саламатіна у тому, що він вірний багнет Януковича

Єхануров: Цінність Саламатіна у тому, що він вірний багнет Януковича

Колишній міністр оборони, нашоукраїнець Юрій Єхануров вважає логічним призначення на посаду очільника Міноборони Дмитра Саламатіна, оскільки той є "вірним бійцем і багнетом" президента Віктора Януковича.

Про це Єхануров заявив в ефірі ТВі.

"Президент має право призначати у силові відомства тих людей, кому він абсолютно довіряє. Питання їхньої якості – це питання зрілості суспільства. Уже немало, що цінність Саламатіна у тому, що він вірний багнет Януковича", - наголосив політик.

Він пояснив, що крісло міністра оборони в Україні – це політична посада, і на неї слід призначати досвідченого політичного бійця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник парламентських бійок став міністром оборони

"Усі знають, що Саламатін – боєць і довірена особа президента", - уточнив Єхануров, додавши, що для того, щоб оцінити роботу нового міністра, необхідно почекати мінімум півроку.

Крім того, за його словами, ефективність роботи Саламатіна залежатиме від того, який бюджет буде в армії.

Водночас говорячи про можливість остаточного "розбазарювання" державного майна Міноборони, нашоукраїнець підкреслив, що відомству зараз належать понад 160 підприємств, які виживають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саламатін не має уявлення про сферу, за яку тепер відповідає - Гриценко

"Коштів у бюджеті немає, замовлень немає. Почався процес передачі низки підприємств у цивільні відомства. Але у нас така українська натура: хай краще воно згниє, ніж продадуть. Зараз, наприклад, стоять 36 тисяч автомобілів випуску 60-х - 80-х років. Усі кричать про розбазарювання, і тому це все стоїть і гниє. А, може, просто варто продати кожному українцеві за 1 гривню один автомобіль?" - поцікавився екс-міністр.

Зараз ви читаєте новину «Єхануров: Цінність Саламатіна у тому, що він вірний багнет Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути