Ексклюзиви
четвер, 11 вересня 2008 09:24

Єхануров у Данії розповість про "Україну між Росією і НАТО"

В рамках офіційного візиту до Королівства Данія міністр оборони України Юрій Єхануров проведе переговори зі своїм даньським колегою Сьоренем Гаде з питань двостороннього воєнно-політичного та військово-технічного співробітництва.

Сьогодні міністр оборони України Єхануров перебуває з дводенним офіційним візитом у Королівстві Данія.

Зокрема, візит Єханурова розпочнеться з відвідування авіасалону Долфін Апрон, де він ознайомиться із транспортним авіаційним підрозділом військово-повітряних сил Данії.

Сьогодні ж міністр оборони України виступить перед слухачами Військової академії Данії на тему: "Україна між Росією і НАТО – виклики політики оборони і безпеки".

12 вересня, за планом другого дня офіційного візиту, міністра оборони України у Генеральному штабі Збройних Сил Данії поінформують про сучасний стан та перспективи розвитку армії, зокрема, у контексті участі військових країни в актуальних заходах енергоефективності та відновлюванні джерел енергії.

Цього ж дня у Клубі офіцерів військово-морських сил заплановано проведення переговорів делегацій Міністерств оборони України і Данії з питань двостороннього воєнно-політичного та військово-технічного співробітництва. Зокрема, передбачено підписання Декларації про наміри щодо співробітництва в рамках операції "Козаки на кризі".

Відповідно до програми візиту, Єхануров також планує провести зустріч із заступником голови Комітету парламенту Данії з питань зовнішньої політики Йеппе Кофодом, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Єхануров у Данії розповість про "Україну між Росією і НАТО"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути