вівторок, 07 лютого 2012 12:30

Єфремов задоволений, що "хулігани" з опозиції власноруч розвіяли міф про диктатуру

Єфремов задоволений, що "хулігани" з опозиції власноруч розвіяли міф про диктатуру

Лідер Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що сьогоднішніми криками "Юлі - волю" та "Ганьба" президенту опозиція розвіяла міф про тоталітарну державу Україна.

Про це він сказав на брифінгу у Верховній Раді.

"Я спочатку дуже засмутився, коли окремі представники опозиції розпочали свою акцію, але потім подивився на те, що відбулося насправді — опозиція два роки намагалася ліпити з нашої держави тоталітарну країну, а з президента — диктатора, і вона сьогодні своїми ж руками перед очима всіх послів зруйнувала цей міф. Опозиція показала, що те, що вона казала останні два роки є брехнею", - переконаний Єфремов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ПР розкритикували опозицію: проштрафовані і гулящі лідери, проплачені мітинги

Він також додав, що сьогоднішню акцію провели ті опозиціонери, які більше переживають за власне майбутнє: "Вони не знали чим завершувати і виглядали як дрібні хулігани, які розгубилися. У мене питання: навіщо все це затівати".

Нардеп наголосив, що фракція Партії регіонів готова до конструктивної співпраці з опозицією не зважаючи на сьогоднішній демарш:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфремов про конфлікт у ПР: Чорної кішки у темній кімнаті просто немає

"Конструктивне співробітництво завжди можливе. Опозиція сьогодні дозволила нам відкрити очі на те, що відбувається в країні, чи є ми таким же тоталітарним суспілсьством, про яке вони весь час розповідали за кордоном. Тому це все нам на користь. Наврядчи ми самі б таке придумали".

Зараз ви читаєте новину «Єфремов задоволений, що "хулігани" з опозиції власноруч розвіяли міф про диктатуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути