вівторок, 24 січня 2012 09:06

У ПР розкритикували опозицію: проштрафовані і гулящі лідери, проплачені мітинги

У ПР розкритикували опозицію: проштрафовані і гулящі лідери, проплачені мітинги

У Партії регіонів не розуміють, що може доброго дати людям об'єднана опозиція, яка складається з колишніх урядовців і яка проводить проплачені мітинги.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив народний депутат від Партії регіонів Олег Надоша, говорячи про святкування опозиціонерами Дня Соборності 22 січня на Софійській площі столиці.

Зокрема, говорячи про доцільність поєднання свят соборності та свободи в один день президентом Віктором Януковичем, Надоша зауважив, що з 365 днів у році українці мають 139 свят: із них 36 релігійних, 42 державних і багато вихідних.

"Як на мене, треба менше святкувати, коли країна знаходиться у такій кризі, а більше працювати. Пропагувати ще якісь свята під час кризи - це зайве", - упевнений регіонал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герман: Бажаю опозиції не пересваритись, але ПР все одно переможе

Говорячи про потребу святкування річниць помаранчевої революції, політик сказав, що для цього є цілий блок політичних сил, які й повинні займатись пропагандою і збереженням пам'яті про цю подію, а не держава.

"На мою думку, не треба спиратись на лідерів, які не те що проштрафились, а загубили ті емоції, які люди мали на Майдані. Тому хай свої претензії люди висловлюють тим, хто їх ввів в оману своїми закликами, а потім діями. Так, ми повинні пам'ятати про нашу свободу, але робити з цього приводу якісь політичні заяви або виступати перед проплаченими мітингами, як це було 22 січня, то навіщо таке свято?" - поцікавився Надоша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфремов про людей Тимошенко: Стільки шкоди Україні не приносили навіть люті вороги

Він зауважив, що наша країна повинна мати опозицію, оскільки це необхідно для розвитку демократичних інституцій і самої держави.

"Але подивіться, хто стояв на опозиційній сцені 22 січня. Там були представники екс-прем'єр-міністра (Юлії Тимошенко - ред.), колишні два керівники спецслужб (Турчинов і Наливайченко), екс-віце-прем'єри. Усі вони вже мали владу і доклались до того, що має зараз держава. То що вони ще можуть обіцяти і про що ще говорити? Знову ж перед тими проплаченими людьми, яких вони завели на Софійську площу. Для чого починати спільні дії щодо об'єднання з обману?" - резюмував Надоша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів буде розпущена, а її вище керівництво піде під суд — Гриценко

Слід зазначити, що сам Олег Надоша у 2006-2007 рр. був народним депутатом України V скликання від Блоку Юлії Тимошенко (№ 103 у списку). Обіймав посаду голови Комітету Верховної Ради з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства. На момент виборів був керівником департаменту виконавчого секретаріату політради політичної партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

З березня 2010-го - народний депутат України VI скликання вже від Партії регіонів (№ 183 в списку). Член Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування.

Зараз ви читаєте новину «У ПР розкритикували опозицію: проштрафовані і гулящі лідери, проплачені мітинги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути