понеділок, 23 січня 2012 15:45

Партія регіонів звинуватила Яценюка у майбутньому троцькізмі і політичних чистках

Партія регіонів звинуватила Яценюка у майбутньому троцькізмі і політичних чистках

Член парламентської фракції Партії регіонів Владислав Забарський вважає, що висловлювання лідера "Фронту змін" Арсенія Яценюка свідчать про його намір в разі свого приходу до влади зайнятися політичними чистками.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, саме так, на думку Забарського, можна розцінити заяви Яценюка щодо створення спеціального слідчого комітету для оцінки діяльності своїх політичних опонентів у разі перемоги опозиції на майбутніх парламентських виборах.

"Своєю заявою Яценюк чітко дав зрозуміти, що для нього правосуддя - вторинне, а карати потрібно лише політичних опонентів, у той час як "свої" можуть робити все, що завгодно. А згадка про спеціальний комітет взагалі відсилає нас у часи Сталіна, коли не прокуратура або суд виносили рішення, а так звані трійки НКВС", - заявив депутат.

На його думку, такі "пасажі" з боку Яценюка дозволяють говорити про те, що той має намір переслідувати виключно представників чинної влади, гарантуючи усім "своїм" повну безкарність.

"Дивно, як у голові досить молодого політика укладаються формули комуністичного минулого, де, за Троцьким, одна партія буде при владі, а всі інші - у в'язниці. Ну, чистий совок", - резюмував Забарський.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів звинуватила Яценюка у майбутньому троцькізмі і політичних чистках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

70

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути