середа, 11 травня 2011 12:57

Єфремов вигадав, що "регіонали" можуть впливати на вибір міст Євро-2012

Єфремов вигадав, що "регіонали" можуть впливати на вибір міст Євро-2012

"Партія регіонів" виступає проти перенесення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 зі Львова з ініціативи комуністів.

Про це на брифінгу у ВР повідомив голова фракції "Партія регіонів" Олександр Єфремов.

"Наш фракція не підтримає таке рішення ... Ми не ототожнюємо весь народ, який живе в регіоні, з окремою групою людей, і не вважаємо, що на всіх людей необхідно переносити відповідальність за події 9 травня у Львові", - сказав Єфремов.

Слід зазначити, що фракція Комуністичної партії України (КПУ) вже підготувала проект листа про перенесення одного з матчів Євро-2012 зі Львова в Одесу чи Дніпропетровськ.

Відзначимо, що рішення про міста-господарів чемпіонатів Європи з футболу залежить від УЄФА, а не від місцевої влади, а тим більше від політичних партій.

Нагадаємо, 9 травня у Львові святкові урочистості з нагоди Дня Перемоги переросли в зіткнення між проросійськими партіями "Русское единство" і "Родина" та членами партії "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «Єфремов вигадав, що "регіонали" можуть впливати на вибір міст Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути