Ексклюзиви
середа, 11 травня 2011 09:18

"Регіонали" вимагають заборонити партію Тягнибока

"Регіонали" вимагають заборонити партію Тягнибока

Депутати від Партії регіонів у Луганській обласній раді ініціюють на 11 травня позачергову сесію у зв'язку з подіями у Львові 9 травня.

Про це на прес-конференції повідомив голова Луганської облради Олександр Арапов.

За словами Арапова, на позачерговій сесії депутати розглянуть заяву щодо дій ВО "Свобода" 9 травня у Львові, яку спрямують президенту, Кабінету міністрів й у прокуратуру.

У заяві депутати проситимуть притягти до кримінальної відповідальності всіх призвідників, організаторів, учасників сутичок, які сталися у Львові 9 травня.

"Ми різко засуджуємо провокації націоналістичних сил, які відбулися у Львові 9 травня 2011 року. Ухвалено рішення скликати позачергову сесію Луганської обласної ради 11 травня о 14.00", - заявив Арапов.

"Ми знаємо, що 12 травня відбудеться сесія у Львівській обласній раді. Ми хочемо попередити наших колег, щоб вони не велися на провокації, які відбулися в місті. У нас одна країна, ми всі її любимо", - наголосив він.

Він також повідомив, що депутати Луганської облради хочуть, щоб на законодавчому рівні було заборонено діяльність ВО "Свобода" як організації, яка сприяє розпалюванню міжнаціональної ворожнечі.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" вимагають заборонити партію Тягнибока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути